Aktividatnan na kaminda

Aña 2023

JANUARI:

Zaterdag 14 jauuari:

19.30: ‘Masha danki Party’ voor vrijwilligers en prijsuitreiking aan 3 vrijwilligers die uitmuntten in 2022, dit jaar bij The Bonairian Hotel Restaurant & Lounge te E.E.G Bulevar

Zaterdag 28 januari:

10.30: eerste Hòfi Alzheimer in 2023 te Eddy’s Restaurant voor de families van de personen die met dementie leven, met het onderwerp “ Nos eksperensia despues di e pandemia COVID-19 i kiko awor” met gastspreker dokter Giovanni J. M. Frans.

FEBRUARI:

Zaterdag 11 februari:

Van 8.30 t/m 12.30: organiseert FAB een speciale Hofi Alzheimer onder leiding van mw Julisa Bernadina Martina bij Kas Karko te Naguati Kaya Titanium # 20 met als thema “Mi amor pa bo ta infinito” voor 15 deelnemers die een partner hebben met dementie, hun werkstuk wordt dan hun Valentine’s day cadeau voor hun partners.

Donderdag 16 februari:

19.00: in de conferentiezaal van Captain Don’s Habitat, informatieavond onder leiding van de neuropsycholoog drs. Rodney Stewart met als titel “ Diagnostisashon di demensia” .

Vrijdag 24 februari :

19.00: in de conferentiezaal van Captain Don’s Habitat zal specialist in ouderengeneeskunde dr. Nienke A.A. Smits een vervolg lezing geven voor de mantezorgers met als thema “ Seksualiteit en intimiteit bij dementie’ deel 2: Wat maken we zelf mee… waar lopen we tgen aan en hoe gaan we hier mee om op onze eilanden”

Zaterdag 25 februari:

Van 10.00 tot 12.00: uur in de zaal van Fundashon Mariadal Academy, zal specialist in ouderengeneeskunde, dokter Nienke A.A. Smits en collega Remo Kock uit Aruba , een vervolgworkshop houden met als thema” Seksualiteit en intimiteit bij dementie” deel 2: Wat maken we zelf mee… waar lopen we tegen aan en hoe gaan we hier mee om op onze eilanden “ voor verplegers, ziekenverzorgers en een aparte sessie voor huisartsen, na een geslaagde workshop in september 2021.

MAART:

Vrijdag 24 maart:

19.00: Voorstelling van de films The Father en Supernova tentatief te Tera Cora Ranch speciaal voor familieleden van mensen met dementie en geinteresseerden.