Het Bestuur

De heer Evert L. Piar, voorzitter

Mevr. Henna I. Winklaar, vicevoorzitter

Mevr. Merry G. Ottenhof-Coffie, secretaris

Mevr. Maria A. Frans-Schermer, bestuurslid

Mevr. Indra G.R. Sedney, penningmeester

Mevr. Geralodine A. Dammers, bestuurslid

Dr Adrienn Valeria Vegh, medisch bestuurslid

In het jaar 2021 vonden weer enige veranderingen plaats in het bestuur van Fundashon Alzheimer Bonaire. Mevr. Indra G.R. Sedney was toegetreden tot het bestuur om te voorzien in de vacature ontstaan door het ontslag van mevr. Senaida Hart, Mevr. G.A. Dammers ter voorziening in de vacature ontstaan door het ontslag van mevr. Stephanita Felida.

In de vacature voor een medisch arts, ontstaan met het overlijden van dr. Michael Hermelijn in 2020 kon pas afgelopen jaar worden voorzien met de toetreding van dr. Adrienn V. Vegh. Het bestuur bestaat enkel uit vrijwilligers. De fysieke maandelijkse vergadering kon afgelopen jaar vanwege de maatregelen van COVID-19 niet altijd plaatsvinden en moesten wij ook afzien van de vergaderzaal van Kas di Kuido te Mariadal, waar de maatregelen nog ingrijpend waren.

Contacten vonden virtueel, via e-mail of telefonisch plaats Sinds mei 2021 heeft de directie van Zorg en Welzijn Groep haar vergaderzaal zonder enige kosten, beschikbaar gesteld voor de bestuursvergaderingen van Fundashon Alzheimer Bonaire en sindsdien is het daar onze vergaderplek. De vergaderingen worden maandelijks, op de tweede dinsdag van de maand gehouden.

Het bestuur is de directie van Zorg en Welzijn Groep zeer dankbaar voor deze mooie geste.